Βίλλα Ανδρομέδα στην Παραλία Κατερίνης


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Που και πως θα μας βρείτε

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΗ Βίλλα Ανδρομέδα βρίσκεται στην πιο κοσμοπολίτικη ακτή, με έκταση πολλών χιλιομέτρων αλλά και με λεπτή, καθαρή άμμο και ρηχή θάλασσα. Η Παραλία της Κατερίνης βραβεύεται επί σειρά ετών με την γαλάζια σημαία της Ευρώπης. Κατακλύζεται κάθε καλοκαίρι από πάρα πολύ μεγάλο αριθμό τουριστών.


Τα πολλά εστιατόρια και οι ταβέρνες με την ελληνική και διεθνή κουζίνα, η πλούσια αγορά, τα θαλάσσια σπορ, οι σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και η μεγάλη ποικιλία σε κέντρα νυχτερινής διασκέδασης αποτελούν εγγύηση για τις αξέχαστες διακοπές σας.

Απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από την Κατερίνη και η πρόσβαση των επισκεπτών είναι πολύ εύκολη από τον Εθνικό Αυτοκινητόδρομο Ε75 (κόμβος Κατερίνης ή Κορινού), την παραλιακή επαρχιακή οδό Ολυμπιακής Ακτής - Νέας Αγαθούπολης και το Σιδηρόδρομο (Σταθμός Κατερίνης).

Μια γεύση απο τις ομορφιές μας:

Που και πως θα μας βρείτε:Προβολή Villa Andromeda σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Η περιοχή μας:


Η περιοχή που βρίσκεται η Βίλλα Ανδρομέδα είναι πλήρως αυτόνομη αφού έχει όλες τις απαραίτητες παροχές που χρειάζεται μια σύγχρονη πόλη. Κέντρο Υγείας, γιατρό, φαρμακεία, ανταλλακτήρια συναλλάγματος, υποκαταστήματα τραπεζών, καταπληκτικό εμπορικό κέντρο κ.λ.π.

Αν παρ’ όλα αυτά οι ανάγκες σας δεν καλύπτονται εντός της Παραλίας τότε υπάρχει και η πόλη της Κατερίνης που απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα. Όσο για την συγκοινωνία είναι τακτικότατη, αφού κάθε 10 λεπτά περίπου υπάρχει αστικό λεωφορείο που εκτελεί την γραμμή Παραλία – Κατερίνη.

Όσο γι’ αυτούς που αγαπάνε τα σπορ και τα έχουν κάνει μέρος της καθημερινότητάς τους, δίπλα ακριβώς από την Βίλλα Ανδρομέδα υπάρχει ένας τεράστιος χώρος αθλοπαιδιών, όπου μπορείτε να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας σπορ, είτε αυτό είναι τένις, μπάσκετ, ποδόσφαιρο κ.λ.π.


Αν πάλι τώρα θέλετε απλά να ηρεμήσετε και να περάσετε ήσυχα τις διακοπές σας, κάνοντας διάλλειμα από την πιθανόν έντονη καθημερινότητά σας, τότε η Βίλλα Ανδρομέδα είναι ιδανική για εσάς. Η απόστασή της από το κέντρο της Παραλίας, όπου η έντονη ζωή και ο θόρυβος είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του, είναι τόσο όση ακριβώς χρειάζεται, για να αποφύγετε όλη αυτή την ένταση, αλλά και όταν θέλετε να την συναντήσετε να μην χρειαστεί να περπατήσετε πάνω από 5 λεπτά.


Αρχική | Διαμονή | Φωτογραφίες | Τοποθεσία | Αξιοθέατα | Κρατήσεις | Επικοινωνία | Πλάνο του δικτυακού τόπου


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού